Natur, nærvær og det åbne hjerte

Fem dage med mindfulness, medfølelse, Qi Gong og stillevandringer med guidede naturmeditationer, hvor tilstedeværelse og naturen omkring os kan fylde dit energisystem op, og åbne dit hjerte.

Med venlighed, selv-medfølelse og naturens helende kræfter vil vi støtte hinanden i, og hver især arbejde med, at overgive os til – og acceptere det nu, der er. Igennem denne proces, der leder til ro og afslapning i dit hjerte, kan du få adgang til dine ressourcer og den du er på godt og ondt, og mærke kærligheden og medfølelsen vokse i dig. Fra dette sted er det muligt at leve dit liv i større frihed, med færre af sindets begrænsninger.

Programmet er virkningsfuldt, og helt enkelt. Alle kan være med uden at anstrenge sig, og du vil få øvelser og perspektiver med hjem til inspiration til din hverdag.

Undervisere: Jesper Dahlgaard og Dorthe Djernis, som begge underviser og forsker i mindfulness – og i naturen som en støtte.

Pris: Overnatning og forplejning betales separat til Kirsebærgården: 3200 (overnatning i eget telt), 4000 kr. (tomandsværelse), 4600 for eneværelse. Undervisning betales separat til underviserne: 2000 kr.

Det kan anbefales at udvide opholdet (før/efter) retreatet for 800 kr./døgn inklusiv fuld forplejning.

Kontakt Jesper(jesper.o.dahlgaard@gmail.com) eller Dorthe (dorthe@djernis.net)

Program:

Den 16. august kl. 17 byder vi velkommen på Kirsebærgården, og vi finder os hver især tilrette på værelserne/teltene før aftensmaden kl. 18. Senere vil vi fortælle om programmet og introducere os til hinanden. Programmet vil de følgende dage være følgende (vi justerer nok en del undervejs, afhængigt af vejr, vind og andet):

7: Yoga og Qi Gong

8: Morgenmad

9.30: Meditative øvelser med vægt på aktiv medfølelse.

12: Frokost

13.30: Naturvandring i stilhed med små meditative øvelser

16: Te, kaffe og kage

16.30-17.30: opsamling på dagen og tema

18.30: Aftensmad

19.30: Meditativt aftenarrangement, og derefter stilhed, der varer indtil efter morgenmaden næste dag.

Den sidste dag har vi opsamling kl. 16-17, før vi ruller videre ud i verden, hver til sit.